Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini tutmak

Rüyada ölü birini tutmak

Rüyada ölü birini tutmak şansının açık olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini tutmak gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Rüyada ölü yılanı tutmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, edilen duaların kabul edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir ölünün elini tutmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini tutmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak iflas edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü eli tutmak sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada ölü balık tutmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ölü babanın elini tutmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments