Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kurtarmak

Rüyada ölü birini kurtarmak

Rüyada ölü birini kurtarmak önemli atılımlar yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Rüyada ölü birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kurtarmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kurtarmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızı kurtarmak huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, borçlanacağına inanılır.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalettir.

Rüyada balık kurtarmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını ölümden kurtarmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments