Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sarılmak öpmek

Rüyada ölüye sarılmak öpmek

Rüyada ölüye sarılmak öpmek başarılı bir insan olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kendisini yıpratacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek işlerin yoluna sokulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü öpmek sarılmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına işaret eder.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek rahat bir hayat sürüleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments