Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kesildiğini görmek

Rüyada atın kesildiğini görmek

Rüyada atın kesildiğini görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada at kesildiğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atların kesildiğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek çok yıpranacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın kesildiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, güzel haberler alınacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada at kesilmesi görmek üzüntülerin günden güne artacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz at kesildiğini görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Rüyada at kesip yemek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments