Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kesildiğini görmek

Rüyada at kesildiğini görmek

Rüyada at kesildiğini görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntıların biteceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, şansın ve bahtın da açılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada at kesildiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada atların kesildiğini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada at kesildiğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada at kesilmesi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at kesildiğini görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada atın kesildiğini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at kesip yemek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, giderileceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments