Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere misafir gitmek

Rüyada bir yere misafir gitmek

Rüyada bir yere misafir gitmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere misafir gitmek gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada bir yere misafir gitmek gelişeceğine, belalardan korunacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına tabir olunur.

Rüyada bir yere misafir olmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada misafirliğe gitmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rahat edileceğine yorulur.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada birine misafir gitmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments