Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebek taşımak

Rüyada ölü bebek taşımak

Rüyada ölü bebek taşımak sermayesinin boşa gideceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada ölü bebek taşımak gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada ölü bebek taşımak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kucakta taşımak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak dileklerin ve duaların kabul olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü birini taşımak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye su taşımak rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments