Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebek duymak

Rüyada ölü bebek duymak

Rüyada ölü bebek duymak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bebek duymak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Rüyada ölü bebek duymak çok rahat bir döneme girileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü duymak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü selası duymak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün sesini duymak borçlarını ödemeyi başaracağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Rüyada ölü kokusu duymak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin öldüğünü duymak işlerinde başarı elde edeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada birini ölü duymak elindeki işi rayına oturtacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments