Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün düştüğünü görmek

Rüyada ölünün düştüğünü görmek

Rüyada ölünün düştüğünü görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Rüyada ölü bebek düşürmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü düşürmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada düşüp ağlamak bir sebeple hem çok şaşıracağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada ata binip düştüğünü görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ağaçtan düştüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini düşerken yakalamak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments