Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye balık vermek

Rüyada ölüye balık vermek

Rüyada ölüye balık vermek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, parasını dikkatli harcayacağına, destek göreceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye balık vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü balık doğurmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, makamının ve ününün artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye balık yedirmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada bir sürü ölü balık görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü süs balık görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada ölü ve canlı balık görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü balığın canlandığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü balık temizlemek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir işe kavuşacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments