Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü akvaryum balığı görmek

Rüyada ölü akvaryum balığı görmek

Rüyada ölü akvaryum balığı görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ölü akvaryum balığı gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balığı görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalettir.

Rüyada akvaryumda yavru balıklar görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda hamile balık görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda balık yumurtası görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumda küçük balıklar görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments