Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü anne ve babayı görmek

Rüyada ölü anne ve babayı görmek

Rüyada ölü anne ve babayı görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü anne ve babayı gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok daha mutlu olunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada anne babayı ölürken görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, hanesinin bollukla dolacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü anne baba görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada ölü anne babayı görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü anne ve baba görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anne babanı görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş baba ve annesini görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments