Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü anne babayı görmek

Rüyada ölü anne babayı görmek

Rüyada ölü anne babayı görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, ayıplı yolara sapacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü anne babayı gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada ölü anne babayı görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada ölü anne ve baba görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalettir.

Rüyada ölü anne baba görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kazanca kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı ölürken görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet eder.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada anne baba dayı görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş anne babayı görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
RUHSARÇETİNBAKIŞ

BUGÜN RÜYAMDA VEFAT EDEN ANNEMİ VE BABAMI GÖRDÜM ONLARLA BERABER ÇOK BÜYÜK ESKİ EŞYALI ÜÇ ODALI ZEMİN KATTA BÜYÜK BİR EV TUTMUŞUZ BU ARADA PENCEREDEN DIŞARI BAKTIĞIMDA ÇOK SESLER YÜKSELDİĞİNİ İNSANLARIN BAĞIRMA SESLERİ AYRICA TOPLUM POLİSLERİNİN BULUNDUĞUNU GÖRDÜM DAHA SONRA BABAMLA ANNEMLE EVDEKİ EŞYALARA BAKTIĞIMIZDA MASA SANDALYE YATAKLARIN BULUNDUĞUNU BİR TANESİNDE YATAK ÖRTÜSÜNÜN KIRMIZI KADİFE OLDUĞUNU VE ANNEM VE BABAMLA KONUŞTUĞUMUZU EV HAKKINDA EVDEKİ EŞYALARI DEĞİŞTİRELİM DEDİĞİMİZİ ONDAN SONRA UYANMIŞIM ZATEN GERÇEKTEN ÇOK ETKİLENDİM