Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöpe atılmış bebek görmek

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış bebek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada çöpe atılmış ekmek görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hapse atılacağını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yanlış kararlar vereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada atılmış ekmek görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, büyük bir kazanç elde edileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dikiş atılması görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments