Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atılan taşı tutmak

Rüyada atılan taşı tutmak

Rüyada atılan taşı tutmak atılacak adımların boşa çıkacağına, aynı karşılığı alamayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada atılan taşı tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz dünyayı yaşanır bir yer haline dönüştürüyor.

Rüyada atılan taşı tutmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada atılan taşı yakalamak sorunlu bir dönem geçirileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada dikiş atılması görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada iftira atılması görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Rüyada atılmış ekmek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments