Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atılan taşı yakalamak

Rüyada atılan taşı yakalamak

Rüyada atılan taşı yakalamak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada atılan taşı yakalamak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada atılan taşı yakalamak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak iş güç sahibi olacağına, işsizin iş bulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada atılan taşı tutmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada dikiş atılması görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada atılmış ekmek görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış ekmek görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments