Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmek

Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmek

Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmek herkesin şaşırtılacağına, işlerinde verimin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her zaman neşeli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, emrinde insan çalıştıracağına delalettir.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrularını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments