Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak çözüm bulmak için fikir danışacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu bulmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mutluluğunun artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek gönül yaralarının iyileşeceği, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments