Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşunu kaçırmak

Rüyada kuşunu kaçırmak

Rüyada kuşunu kaçırmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalettir.

Rüyada kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Rüyada kuşun kaçıp geri geldiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşun kafesten kaçtığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, gelirinden yana memnun olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işarettir.

Rüyada kuşu kaçırmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni işler alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elindeki kuşu kaçırmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments