Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at otlatmak

Rüyada at otlatmak

Rüyada at otlatmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin çok iyi olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada at otlatmak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada otlayan at görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada oturan at görmek rahatın kaçacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada atı otururken görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada at otlatmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada keçiye ot vermek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ot çayı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına inanılır.

Rüyada oturan erkek görmek ters giden işlerin normale döneceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada otlu deniz görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments