Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseye bağırmak

Rüyada bir kimseye bağırmak

Rüyada bir kimseye bağırmak zor günlerin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseye bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada bir kimseye bağırmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin yasa düşeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kimse görmek gelirin tükeneceğine, hile ile mal elde edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kimseyi yıkamak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kimseden para almak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada ölen bir kimseyi görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kimseyi görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada bir kimsenin vurulduğunu görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, iyi habere, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments