Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı kucaklamak

Rüyada atı kucaklamak

Rüyada atı kucaklamak rakiplerini geride bırakacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada atı kucaklamak gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada at kucaklamak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına delalettir.

Rüyada atı kucaklamak önemli işler yapacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Rüyada gelini kucaklamak hayatının güzelleşeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği kucaklamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ekmek kucaklamak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, işlerin sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada fili kucaklamak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini kucaklamak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanı kucaklamak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments