Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kucaklamak

Rüyada at kucaklamak

Rüyada at kucaklamak büyük bir başarının elde edileceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kucaklamak gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Rüyada at kucaklamak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Rüyada atı kucaklamak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada annesini kucaklamak kurulu düzenin yıkılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çocuğu kucaklamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hırsızlık yapacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet eder.

Rüyada yunus balığını kucaklamak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, maaşının artacağına inanılır.

Rüyada eşini kucaklamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı kucaklamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada koyunu kucaklamak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments