Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşten yılan görmek

Rüyada ateşten yılan görmek

Rüyada ateşten yılan görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini yıpratacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ateşten yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada ateş ve yılan görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve ateş görmek itibar göreceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yılana ateş etmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ateşe atmak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yılan ateşe atmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalettir.

Rüyada ateşten yılan görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Rüyada mezarda ateş yakmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments