Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ve kaplan görmek

Rüyada fil ve kaplan görmek

Rüyada fil ve kaplan görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil ve kaplan gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada fil ve kaplan görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada uçan kaplan görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplana yemek vermek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada kaplan yemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanı görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla dövüşmek hayata karşı cesaretleneceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kükreyen kaplan görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan kaplan görmek borçlarının artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments