Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş dut görmek

Rüyada olmuş dut görmek

Rüyada olmuş dut görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada olmuş dut gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Rüyada dut toplayıp yemek imkânlarının azalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ve dut ağacı görmek işlerini toparlayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dut üzümü yemek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dut görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere dökülmüş dut görmek bazı kayıplar olabileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut şurubu görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacına çıkmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ileride çok zengin biri olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada iri dut yemek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments