Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut şurubu görmek

Rüyada dut şurubu görmek

Rüyada dut şurubu görmek alım gücünün zayıflamayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, günden güne sorunlarının artacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Rüyada dut şurubu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada dut şurubu görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, enerjisini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şurup almak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada şuruplu tatlı görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada vişne şurubu içmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada şurup görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada gül şurubu görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada şurup şişesi görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada vişne şurubu görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments