Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini görmek

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini görmek

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada ölü birinden kıyafet almak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giymek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafet asmak kızgınlıkların geçeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk kıyafet görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, gelir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada denizci kıyafeti görmek ne yöne gideceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetini giymemek canla başla çalışacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kıyafet dolabı görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments