Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk kıyafet görmek

Rüyada renk renk kıyafet görmek

Rüyada renk renk kıyafet görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk kıyafet gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada renkli kıyafet almak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada turuncu renk kıyafet giymek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet eder.

Rüyada renkli kıyafetler görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli kıyafet görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Rüyada siyah renk kıyafet görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments