Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini çok hasta görmek

Rüyada ölmüş birini çok hasta görmek

Rüyada ölmüş birini çok hasta görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini çok hasta gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Rüyada hastaya yemek yedirmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aileden birinin hasta olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ölü ve hasta görmek kendi işine sahip olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesin hasta olduğunu görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kariyer edineceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments