Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kocanın hasta olduğunu görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok güzel günler göreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kocasının hastalandığını görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın hastalandığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayı hasta görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Rüyada kocanı hasta görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada kocasını hasta görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, inancından sapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatime

Rüyada gördümki ben arkadaşlarımla dışarı çıkmışım. Dönünce beni götürmesi için kocamı arıyorum annem açıyor.Söylüyorki çabuk eve gel.Gidiyorumki eşim yatakda uzanmış ve diyorlarki çox çalışdığı için bu aralar sinir sistemi zarar görmüş ve işini bu aralar azaltsın.

Ümmü

Eşimi bir anda hasta olduğunu gördüm bahçede birşey ler ekiyorduk bidenbire deli gibi çarpılmış gibiydi sonrasında yeşillik ağaçlar sebze bahçeleri vardır