Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini aramak

Rüyada ölmüş birini aramak

Rüyada ölmüş birini aramak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini aramak gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada taşınmak için ev aramak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bereketin ve verimin geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda aramak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev aramak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada inci kolye aramak yüceltileceği sözler duyacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada at aramak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada polisin evi aradığını görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan çantayı aramak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Rüyada polisi aramak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments