Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda aramak

Rüyada oda aramak

Rüyada oda aramak bol nimete kavuşulacağına, zarar edeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, mallarının eksileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda aramak gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Rüyada otelde oda aramak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oda aramak derdin sona ereceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah oda görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Rüyada oda dolusu altın görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada toplu oda görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Rüyada odayı boş görmek bunun farkına varacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada geniş büyük oda görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments