Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev aramak

Rüyada yeni ev aramak

Rüyada yeni ev aramak ekmeğinin artacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev aramak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada yeni bir ev aramak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev aramak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş aramak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına inanılır.

Rüyada evde bir şey aramak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada kiralık ev aramak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada polisin evi aradığını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada satın almak için ev aramak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments