Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip küsmek

Rüyada kavga edip küsmek

Rüyada kavga edip küsmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, tövbe etmeden vefata, toparlanacağına, kendine geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işarettir.

Rüyada kavga edip küsmek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada kavga edip küsmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip ağlamak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kavga edip saç yolmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kavga edip kan görmek akıl vereceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga edip barıştığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Rüyada kavga edip adam öldürmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Rüyada kavga edip yaralanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments