Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine et yedirmek

Rüyada ölmüş birine et yedirmek

Rüyada ölmüş birine et yedirmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, amaçlardan sapmaya, kırgınlıkların biteceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine et yedirmek gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış et yediğini görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalettir.

Rüyada etli ekmek yediğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölünün et yediğini görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, güzellik ve hayır geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada misafire et yedirmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada et yediğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments