Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et yediğini görmek

Rüyada et yediğini görmek

Rüyada et yediğini görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, ruhani önderlik yapacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada et yediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Rüyada köpeklerin et yediğini görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada kediye et yedirmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çaresizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan etini yediğini görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada balık eti yediğini görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafire et yedirmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin et yediğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe et yedirmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments