Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir insana su vermek

Rüyada ölmüş bir insana su vermek

Rüyada ölmüş bir insana su vermek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insana su vermek gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Rüyada insanlara su dağıtmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insana su vermek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kötü günler görüleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde insan görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insana su vermek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen insana su vermek kendine geleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bir insana su vermek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta insana su vermek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş insana su vermek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments