Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insana su vermek

Rüyada ölü insana su vermek

Rüyada ölü insana su vermek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insana su vermek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada ölü bir insana su vermek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insana su vermek oldukça büyük başarılara, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Rüyada ölü insan konuşmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insanla öpüşmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, onu isyan noktasına getireceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü insanı diri görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın ölüp tekrar dirildiğini görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada ölü insanı görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın dişlerini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments