Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir arkadaşını görmek

Rüyada ölmüş bir arkadaşını görmek

Rüyada ölmüş bir arkadaşını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, hastalıklardan kurtulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek çok büyük destek vereceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, adını aklamayı başaracağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla arabayla gezmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kuaförde görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde arkadaş görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments