Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada babayı çağırmak zor günler geçirileceğine, kırılan kalbin onarılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek dilediği gibi yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını çağırmak yükseldikçe yükseleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada azraili çağırmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi çağırmak artık hayatının bir düzene gireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada askere çağırmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzur içinde yatacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin kendini çağırdığını görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birini yemeğe çağırmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments