Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş armut yemek

Rüyada olmuş armut yemek

Rüyada olmuş armut yemek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada olmuş armut yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada ham armut yemek belalı kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada iri armut yemek iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Rüyada dalından armut yemek alim ve bilge insan olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada küçük armut yemek yokluk çekmeyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede armut yemek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yarım armut yemek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük armut yemek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada olgun armut yemek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments