Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın öpüştüğünü görmek

Rüyada anne babanın öpüştüğünü görmek

Rüyada anne babanın öpüştüğünü görmek az da olsa feraha çıkılacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada babayı ve anneyi görmek eline para geçeceğine, kısmetlerin artacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalettir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek ekmeğinin de artacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada anne babasını evlenirken görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anneni babanı görmek kolaylık sağlayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada anne baba sevgili görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada anne babayı ölmüş görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, neşesini kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments