Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin ruhunu görmek

Rüyada ölen birinin ruhunu görmek

Rüyada ölen birinin ruhunu görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ruhunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Rüyada canlı birinin ruhunu görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hasta ise iyileşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin ruhunu görmek ekmeğine leke süreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada ruh cin görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada kara ruh görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyi günler yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruhunun çıktığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz ruh görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ruh görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret eder.

Rüyada içine ruh girdiğini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments