Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek istediğini söylemek

Rüyada ölmek istediğini söylemek

Rüyada ölmek istediğini söylemek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, verimin kaçacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, lüks, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek istediğini söylemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmek istediğini söylemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, suç işleyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek istediğini söylemek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada öldüğünü söylemek şansa, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada babanın öldüğünü söylemek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü söylemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölmek istemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments