Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldüğünü söylemek

Rüyada öldüğünü söylemek

Rüyada öldüğünü söylemek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, istediği yola çıkacağına inanılır.

Rüyada öldüğünü söylemek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada ölmek istediğini söylemek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada öldüğünü söylemek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın öldüğünü söylemek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü söylemek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek borç yüzünden uykuların kaçacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada duygusal şarkı söylemek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek alkış alacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments