Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış domates görmek

Rüyada olgunlaşmış domates görmek

Rüyada olgunlaşmış domates görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış domates gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada olgun domates görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış domates görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada olgun muz yemek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada olgun incir yemek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Rüyada olgun kayısı toplamak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış meyve görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada olgun üzüm yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments