Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun çilek görmek

Rüyada olgun çilek görmek

Rüyada olgun çilek görmek kişinin malını kaybedebileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun çilek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işarettir.

Rüyada olgun çilek görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada olgun çilek yemek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada olgun muz yemek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, elinin dara düşmeyeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgun muz görmek önünü açacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet eder.

Rüyada olgun ayva yemek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments