Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış incir görmek

Rüyada olgunlaşmamış incir görmek

Rüyada olgunlaşmamış incir görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış incir gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada siyah olgun incir yemek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada olgun incir görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış incir görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun incir yemek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments