Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun buğday görmek

Rüyada olgun buğday görmek

Rüyada olgun buğday görmek ailenin büyüyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, başarılarının düşeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada olgun buğday gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, onlar için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış buğday görmek çok büyük adımlar atacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada olgun buğday görmek keyfinin yerine geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada olgun şeftali yemek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmış armut görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun başak görmek hayırlı işlere girileceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgun dut görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments